Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Klima Neo Inverter System 3.5KW G12R32
 
18,000  Ден
Шифра: 134
Бренд: .
Гаранција: 60  месеци
Залиха: ИМА
   
Информации за производот:

-Инвертер Клима
-Капацитет на ладење: 3.5 KW
-Капацитет на греење: 3.7 KW
-Потрошувачка на ладење: 1.092 KW
-Потрошувачка на греење: 1,024 KW
-Фреон R410A
-Енергетска класа: А
-Надворешна температура: -15С до 43С    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани