Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Napojuvanje Matrix 800W
 
Шифра: 165
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 6  месеци
Залиха: ???
 
Информации за производот:

TEM CODE: HPSU500
PSU H-500 ATX 20+4 PIN WITH 2 X SATA

ATX VERSION 1,3 POWER SUPPLY
MAX OUTPUT POWER 500W
FAN 1 X 80
REAL CE
CABLE LENGTH 400 MM
1 X 12V 4 PIN
1 X MOLEX
3 X SATA
1 X FLOPPY
Цена: 1,290  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани