Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
CDR - Verbatim 25pc
 
Шифра: 180
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 0  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

Premium quality recording surface for noise-free playback
Each disk holds 700MB of data or 80 minutes of digital quality music
Playback on CD/ DVD-ROM drives or CD/ DVD players
Supports write speeds up to 48x
Record on computer CD writers
Цена: 300  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани