Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
VGA PCX GeForce GT710 2GB DDR3
 
Шифра: 187
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 24  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

GeForce 9500 GT HDMI PCI Express (550/800MHz) 512MB DDR2 (128Bits) + DVI (FAN) + HDMI + HDCP
Цена: 3,200  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани