Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
External Rack USB 2.5" Natec 3.0
 
590  Ден
Шифра: 234
Бренд: .
Гаранција: 0  месеци
Залиха: ИМА
   
Информации за производот:

OYSTER 2 - USB 3.0 external SSD/HDD 2.5'' SATA enclosure:
- compact size and slim profile,
- screwless,
- aluminum case provides very good heat dissipation and drive protection,
- high data transfer speed (up to 5 Gbps),
- Windows 10 compatible.    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани