Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Manual Data switch
 
400  Ден
Шифра: 243
Бренд: .
Гаранција: 0  месеци
Залиха: ИМА
   
Информации за производот:

Top quality metal switching box
Allows 1 computer to connect to 4 devices or 4 computers to share 1 device
DB25 connectors for input/output
All Lines are switched    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани