Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Cooler MSI Core Frozr XL
 
5,190  Ден
Шифра: 244
Бренд: .
Гаранција: 24  месеци
Залиха: НЕМА
   
Информации за производот:

Application Processor:
AMD Sempron ™ all series,
AMD Athlon ™ X2 all series (up to 65W),
AMD Athlon ™ II X2 all series (up to 65W),
AMD Athlon ™ II X3 all series (up to 65W),
AMD Athlon ™ II X4 all series (up to 65W),
AMD Phenom ™ II X3 (up to 65W),
AMD Phenom ™ II X4 (up to 65W)
Measurements 77 x 68 x 41 mm
The fan speed 2600 ± 10% / min
Fan Noise Level (dB (A)) 22.07 dB (A), the minimum
Operating Supply Voltage 12 VDC. Current    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани