Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Keyboard KBS-WCH 01 Wireless + Mouse
 
Шифра: 247
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 3  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

Features
-2.4 GHz wireless full size keyboard and mouse
-8 practical hotkeys
-3-button wireless optical mouse
-Single USB nano-receiver for both keyboard and mouse
-Battery lifetime of 100 working hours for the mouse and 250 working hours for the keyboard

Specifications
-Keyboard dimensions 442 x 155 x 26 mm, weight 522 g
-Mouse: 3 buttons, resolution 800 to 1600 dpi; dimensions 105 x 70 x 37 mm, weight 63 g
-Working distance: up to 10 m
-Mouse batteries: 2x AAA batteries
-Keyboard batteries: 2x AAA batteries
-USB nano receiver: 19 x 14 x 7 mm, weight 2 g
Цена: 790  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани