Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
DVD RW +/-24X LG External USB 2.0
 
Шифра: 276
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 12  месеци
Залиха: ???
 
Информации за производот:

Specifications

Type: Blu-Ray Burners

BD / Blu-Ray Specs
-BD-R Write Speed: 14x
-BD-RE Write Speed: 2x

DVD Specs
-DVD+R Write Speed: 16X
-DVD Read Speed: 16X
-DVD-RAM Write Speed: 5X
-DVD-RAM Read Speed: 5X

Physical Specs
-Color: Black
-Weight: 1.65 lbs

Configuration
-Load Type: Tray
-Interface Type: SATA
-Enclosure Type: Internal

Compatible Writable Media:
-DVD-RAM
-DVD+RW
-DVD+R DL
-BD-R
-BD-RE
-BD-R DL
-DVD-RW
-BD-R SL
-DVD+R SL
Цена: 1,600  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани