Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Web Camera Disney
 
Шифра: 294
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 3  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

Webcam 1.3-8MP
Base adjustable at 360°
Video conference for Internet
Capture more than 30 frames per second
Lens optic - professional high quality glass
Цена: 490  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани