Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Calculator Trevi EC 3775
 
490  Ден
Шифра: 346
Бренд: .
Гаранција: 0  месеци
Залиха: ИМА
   
Информации за производот:

- Large display and keyboard
- 12 digits
- Functions: basic calculation, percentage, memories, ã
- Key for the correction of the last digit
- Decimal floating selector
- Power: Solar / battery button cell
- Auto power off
- Dimensions: 170 x 110 x 32 m    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани