Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Mouse A4 N-400-1 V-Track
 
Шифра: 349
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 0  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

A4-OP-620D-B 2x Click optical mouse PS/2 black color
Special "double-click" button. Just one click on the "2X Button" opens files and programs easily.

2 buttons + scrolling wheel PS/2 optical mouse
Works on most surfaces
Microsoft/mouse system compatible
Resolution 620DPI, cable length 5ft
Цена: 350  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани