Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Nutri Blender ST 800SG
 
Шифра: 473
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 12  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

AQUAPHOR PREMIUM LCD FLIP TOP
• Сина боја
• 3.8л капацитет на бокалот
• 1.7л капцитет на инката
• филтер за 300л вода
• со автоматски ЛЦД индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена
• тип на филтер B100-5 вклучен во пакетот
• антибактериско функционирање
• отстранува: xлор
• хлороформ и други органски хлор соединенија
• талози (рѓа
• песок
• кал
• полен)
• метали и тешки метали (железо
• олово
• жива
• бакар
• алуминиум)
• феноли и нафтени деривати
• лекови
• вклучувајќи и хормони и антибиотици
• големи бактерии
• смалува бигор
Цена: 2,490  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани