Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Web Camera Omega C175 Skylark With Mic
 
Шифра: 485
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 3  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

Type: C10 Value Line Webcam
Video format: 24 bit True Color
Lens: high quality 2P glass wide angle
Zoom: 10x Digital Interface: USB 1.1/2.0
Included microphone
Цена: 590  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани