Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Wireless USB Lan adapter Netis Micro
 
Шифра: 536
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 12  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:

Main Features
-Wireless N technology, wireless speeds up to 300Mbps
-Provide two 2dBi external antennas for better reception
-Support Soft AP
-Provides WPS encryption for easy security setup
Цена: 420  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани