Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Napojuvanje Matrix 700W
 
Шифра: 548
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 6  месеци
Залиха: ???
 
Информации за производот:

PSU 700W Matrix

20+4pin power connector for ATX/BTX motherboards
2x Molex power connector
4P power connector
2x Sata power connector
8cm Fan power connector

Power cable
Цена: 750  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани