Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Cable VGA 5m
 
450  Ден
Шифра: 552
Бренд: .
Гаранција: 0  месеци
Залиха: ИМА
   
Информации за производот:

Premium VGA HD15M/HD15M dual-shielded w/2*ferrite core 5M cable, black color

VGA monitor HD15M/HD15M 5M cable
Premium quality dual-shielded (braiding & foil) with ferrite core
Moulded, long screws, bulk packing
Black color    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани