Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Cable Stereo Plug to Double Audio
 
100  Ден
Шифра: 592
Бренд: .
Гаранција: 0  месеци
Залиха: ИМА
   
Информации за производот:

CC-MIC-1 microphone and headphone extension cable
Microphone and headphones extension cable
Allows attaching speakers and headphones to the sound card at the same time
Molded, 3ft (1 meter) length.    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани