Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Set Top Box LDK 8605 Full HD
 
Шифра: 644
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 12  месеци
Залиха: ???
 
Информации за производот:

STRONG DIGITAL HD SET TOP BOX model Prima VI, HD resolution, MPEG4, USB with recording capability PVR, 2 preinstalled games: Sudoku and Otelo, Subtitles, DOLBY Digital plus, EPG (Electronic programme guide), HDMI, SCART, Antenna IN, Antenna OUT, S/PDIF, 3.5mm jack, Eco standby
Цена: 1,190  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани