Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
Leather Keyboard for 8" Tablet PC
 
Шифра: 769
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 3  месеци
Залиха: ???
 
Информации за производот:

Protective case with keyboard for MID 8"
• Protective case with keyboard for 8”
• PU Style Exterior
• Magnetic Clasp
• extra stitches around keyboard to reinforce and decorate the case
• Color:black.
• keyboard color: black
• keyboard language: English.
Цена: 450  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани