Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
SSD 2.5" Gigabyte 120GB
 
1,300  Ден
Шифра: 933
Бренд: .
Гаранција: 36  месеци
Залиха: ИМА
   
Информации за производот:

Capacity: 120GB
Seq. Read(up to) 530 MB/s
Seq. Write(up to) 310MB/s
Interface: SATA Revision 3.0 (6 Gb/s)
Dimensions 2.75 x 3.96 x 0.28 in. (69.85mm x 100.5mm x 7.0 mm)
Operating temperature 32ºF to 158ºF (0ºC to 70 ºC)
Vibration 5 gRMS, 10-2000 HZ / 4.9 gRMS, 7-800 HZ
Shock Resistant up to 1500G    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани