Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
 
Опис на Производот
 
 
DVD-RW +/-24X Samsung SATA
 
Шифра: 988
Каталошка ознака:
Бренд: .
Гаранција: 12  месеци
Залиха: ????
 
Информации за производот:


- DVD±RW DL & RAM
- Up to 24x DVD Write Speeds
- Up to 16x 16x DVD Read speeds
- SATA Connection
- Low noise, low power consumption
Цена: 850  Ден


    
   
МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани