Skip Navigation Links
ПРЕБАРУВАЊЕ
Дел од називот:
Категорија:
Бренд:
   
 
 
 
КАТЕГОРИИ
Skip Navigation Links
 
БРЕНДОВИ
Skip Navigation Links
 
Услуги
 
 

Сервис и одржување на компјутери и компјутерска опрема

МедиаНет врши професионално тестирање, дијагностика и сервис на компјутерска опрема. Комплетно чистење на внатрешнаста на компјутерот што е битно за добро ладење на компонентите и продолжување на нивниот век на работа. Чистење на компјуерите од вириси и инсталација на антивирусни решенија. Комплетна преинсталација на оперативен систем. Архивирање на податоците од хард дискот.

МедиаНет нуди и услуги за месечно и годишно договорно одржување на компјутери, компјутерска опрема и компјутерска мрежи за поголеми фирми и организации.

 

Интернет услуги во своето Интернет кафе

МедиаНет е најстарото и најпознато интернет кафе во градот. И покрај забрзаното ширање на интернетот и неговата се поголема достапност, доколу имате потреба од користење на интернет, МедиаНет е ваш вистински избор, Просториите со во ТргoвскиоtтЦентар и поседуваме супер брза Интернет врска преку оптичkи кабел, како и комплетно опремени компјутери со слушалици и Веб камери

 

Ефтини меѓународни разговори

Доколку имате потреба од меѓународни разговори, на фиксен или на мобилен телефон, тогаш МедиаНет е вистински избор. Во своите кабини за ефтини меѓународни разговори, овозможуваме разговори од веќе 5 денари за фиксни и 10 денари за мобилни броеви

 

Печатење, Копирање, Скенирање во боја

Доколку имате потреба од квалитетно печатење или копирање во црно бело или во боја, тогаш МедиаНет е ваш одличен избор. МедиаНет поседува најсовремен A3 фотокопир во боја, кој нуди врвен квалитет за вашите печатени магеријали по пристапни цени.
Фотокопирот овозможув и скенирање на документи до A3 формат.

 

МОЈА КОШНИЧКА
(0) Производи во Кошничката
 
 
НАЈНОВ ФЛАЕР
 
ПРАТИ ПОРАКА
Име:
E-mail:
Телефон:
Опис:
 
FACEBOOK
 
     
   
Почетна | Маркет | Софтвер | Услуги | За Нас | Контакт
© МедиаНет компјутерс ДООЕЛ, Кочани